Biram Zdravlje logo

Prijavite se na webinar sa dr Rajovićem: Kako izgraditi samopouzdanje i pripremiti dete za budućnost

shadow illustration

Kako graditi samopouzdanje deteta kako bi postao samostalan čovek koji ostvaruje svoj puni potencijal – o ovoj temi govorimo 11. marta od 18 sati.

Nastavljamo sa serijalom webinara sa dr Rankom Rajovićem. Ovog puta tema je – Kako graditi samopouzdanje i pripremiti dete za budućnost.

Ideju za temu smo dobili od naših pratilaca na Facebooku i Instagramu koji su pokazali da postoji potreba da se otvori upravo pitanje samopouzdanja kod dece.

Kako da se prijavite na webinar?

• Datum održavanja webinara: 11. mart 2021.

• Vreme održavanja: od 18 do 19 sati

• Mesto: ZOOM platforma

• Kotizacija: 10€

• Svoju uplatu iz Srbije, Crne Gore i Makedonije izvršite na linku: https://bit.ly/2H7VtLB

• Popunite tražene podatke i u polje Broj porudžbine upišite broj 1.

Kliknite na Izvrši plaćanje i unesite podatke svoje kartice.

T-PayWay je regionalni sigurnosni sistem plaćanja i Vaši podaci su potpuno bezbedni.

• Nakon što uplata bude evidentirana, na e-mail koji ste uneli vam stiže link za registraciju na webinar u roku od 48h. Za sve prijave na dan uoči webinara - link stiže kroz nekoliko sati prema redosledu prijave. Proverite i svoje sanduče neželjene pošte (spam/junk).

 

Prividno samopouzdanje kod dece

Iako ponekad smatramo da su deca puna samopouzdanja, da li je to stvarno tako ili je samo reč o prividu? Šta možemo da uradimo kao roditelji, učitelji, pedagozi, lekari, bake, dede, mame i tate da njihovo samopouzdanje bude realno i prihvatljivo?

Kako da ih naučimo da više cene sebe i okolinu u kojoj se kreću? Kako možemo da promenimo svoje ponašanje za njihovu dobrobit i bolju budućnost?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja, daće nam dr Rajović, koristeći se nizom saveta, primera, ali i svojim iskustvom koje je stekao kako kroz sprovođenje NTC programa, tako i kao otac četvoro dece.