Biram Zdravlje logo

Prospan Humanitarna akcija: Mačiji kašalj

shadow illustration

Humanost je snaga srca da u drugima prepoznamo sebe i pružimo ruku kada je najpotrebnije. Ona nas podseća da je svako dobro delo, ma koliko malo, korak ka lepšem i pravednijem svetu.

Jer ljubav i Prospan se nikada ne prerastu 

Kada odlučimo da sredimo životni prostor, shvatimo da smo samo delić vremena proveli u pospremanju, a ostatak u oživljavanju uspomena svega onoga što smo pronašli.   

Sve su to trenuci koji ostaju zabeleženi u našem srcu, ne samo kao roditeljima, već kao ljudima koji imaju privilegiju da gledaju kako se jedno malo biće pretvara u radosnog istraživača sveta.  

No, kako deca rastu, tako i prerastu neke predmete koji su nekada bili njihova svakodnevica. Kolica koja su nekada nosila mali svet kroz parkove sada skupljaju prašinu u garaži. Krevetac koji je bio sigurno utočište sada stoji u ćošku, zamenjen većim krevetom. Bajs sa pomoćnim točkićima, sad je premali. Dečije knjige ostale su bez teksta, jer ih već dugo niko nije ni pogledao. 

Međutim, ljubav se, baš kao i Prospan, nikada ne preraste.  

Inspirisan ljubavlju, Prospan je pokrenuo humanitarnu akciju kako bi svi ti predmeti pronašli svoj novi dom i nekome omogućili jednako lepe uspomene. 

Prospan želi da spoji porodice – one koji imaju predmete koje više ne koriste i žele da ih poklone onima kojima je poklon potreban. 

Jer ljubav nije samo osećaj, ona je akcija.  

Neko možda sanja novi bajs, kolica, igračkice...hajde da za nas takvi problemi budu MAČIJI KAŠALJ! 

Pozivamo vas da budete deo humanitarne akcije Mačiji kašalj koju je pokrenuo Prospan u saradnji sa City express kurirskom službom i uz podršku Whatifness ekipe. 

Otvorite svoje garaže, tavane, a najpre srca... i podelite sa drugima, tu ljubav koju nikada ne prerastamo. 

Kako da i vi budete deo Prospan humanitarne akcije?  

  • Posetite IG profil biramzdravlje.rs Ispod objava označenih MAČIJI KAŠALJ pogledajte šta ljudi pišu da im je potrebno. 
  • Imate nešto od tih stvari? Vi birate kome ćete poslati poklon, tako što ćete u komentaru tagovati osobu kojoj poklanjate, zatim putem dm-a se sa njom direktno dogovoriti i preuzeti podatke za slanje. I tako problem svačiji, postane kašalj mačiji.
  • Pazite sad! Prospan zajedno sa Kurirskom službom City Expess obezbeđuje BESPLATNU POŠTARINU za sve koji šalju Mačiji kašalj pakete. Kad dogovorite kome šaljete paket, putem IG dm napište profilu biramzdravlje.rs podatke pošiljaoca i primaoca, kao i sadržaj paketa, kako bi besplatna poštarina bila zagarantovana.  Obavezni podaci su: ime, prezime, adresa, grad, ptt broj, telefon i sadržaj pošiljke. 
  • PROSPAN tim će vam putem poruke potvrditi slanje, a kurirska služba će vas pozvati za preuzimanje paketa.  
  • Dobro upakujte i zaštitite paket. Samo adekvatno upakovane pošiljke mogu biti preuzete za dalje slanje. Pogledajte u nastavku uputstvo za pakovanje.  

Zamislite sreću jednog deteta kada dobije novu igračku ili knjigu! Zamislite roditelja koji s olakšanjem postavlja svoje dete u kolica, znajući da će mu sada biti lakše da ga vodi do vrtića, u park, u svet. Vi ste to omogućili! 

Ovo su trenuci koji znače, ovo su trenuci u kojima osećamo da pripadamo jedni drugima, kao ljudi. 

Pogledaj poruku Whatifness tima!

 

PRAVILNIK DARIVANJA