Biram Zdravlje logo

PRAVILA isla® DARIVANJA

shadow illustration

Nominacije za darivanje traju od 02.09.2024-13.09.2024, samo na IG profilu biramzdravlje.rs putem komentara ispod reels objave "Halo, profesore".

 

 

Organizator aktivacije je Salveo d.o.o. sa sedištem u Beogradu, Bulevar Milutina Milankovića 3v, (dalje: Organizator ili Salveo d.o.o.)  

Učešće je besplatno i dobrovoljno.  

Aktivacija se realizuje na Instagram stranici biramzdravlje.rs  (dalje BZ društvene mreže) za tržište Srbije, a pravila aktivacije su objavljena na blogu biramzdravlje.rs websajta.  

Učestvujući u aktivaciji, smatra se da je svaki učesnik pročitao pravila, da ih je razumeo u celosti i da je saglasan sa istim.

 

PRAVILA AKTIVACIJE  

Na BZ Instagram stranici organizuje se aktivacija “isla is calling… HALO PROFESORE” u okviru koje se pozivaju učesnici da u komentaru označe profil/nominuju ime i prezime omiljenog profesor/ku. 

Uslov za učestvovanje u aktivaciji je da učesnik koji nominuje  profesora/ku je saglasan da ga Organizator kontaktira putem društvenih mreža radi uspostavljanja kontakta sa nominovanim profesorom/kom i saglasan je da njegovo ime i prezime kao onoga ko je nominovao Organizator koristi za potrebe promocije kampanje i informisanja profesora o nominaciji. 

U aktivaciji učestvuju samo nominacije objavljene sa punim imenom i prezimenom i to do isteka darivanja, odnosno do 13.9.2024. Godine. Do 23:59h.  

Svaki učesnik može da bude darovan sa samo jednim poklonom.  

Darivanje važi samo i isključivo na Instragram stranici biramzdravlje.rs. 

U okviru ovog isla® darivanja Organizator će podeliti 1 poklon, a koji uključuje: 

SPA vikend (2 noćenja na bazi polupansiona) u Fruškim termama sa upotrebom SPA centra za 2 osobe (nominovani profesor + 1). 

Vaučer je moguće iskoristiti radnim danom i vikendom, osim tokom praznika, a najkasnije se može iskoristiti do 31.12.2024. 

Vaučer podrazumeva 2 noćenja sa doručkom u Fruškim termama u standardnim sobama.Neophodno je da korisnik 7 dana ranije pre željenog dolaska kontaktira Fruške terme kako bi proverio raspoloživost. 

Organizator darivanja ne snosi putne troškove.  

Organizator darivanja nije odgovoran za bilo kakve posledice nakon dodele poklona. 

Darovan će biti 1 profil koji random picker aplikacija Simpliers odabere.  

U aktivaciji mogu da učestvuju svi državljani Republike Srbije sa adresom prebivališta u Srbiji, a poklon mogu dobiti samo profesori/ke koji žive na teritoriji Republike Srbije.  

Učesnici pristaju da Organizatoru ostave svoje lične podatke (ime i prezime, kontakt telefon i adresu) osobe koja je dobila poklon, u svrhu kontaktiranja i identifikacije onoga ko se daruje i radi dostave poklon vaučera. 

Svi koji ispunjavanju navedene uslove imaju pravo učešća, izuzev zaposlenih kod Organizatora, marketinških i PR agencija koje učestvuju u promociji i realizaciji ovog darivanja, kao i članovi njihovih porodica (deca, roditelji i supružnici). 

 

FOND POKLONA

Broj pratilaca kojima idu pokloni: 1 (jedan)  

Ukupan fond poklona: 1 (jedan)  

Ime onoga koji je dobio/la poklone će biti objavljeno na BZ društvenim mrežama najkasnije u roku od 48h posle isteka roka za učešće u aktivaciji.  

 

PREUZIMANJE POKLONA  

Svi lični podaci za potrebe realizacije poklona i spa vikenda biće dostupni samo organizatoru i mendžmentu hotela Fruške terme za potrebe rezervacije. Ime i prezime profesora kome ide poklon, kao i osobe koja ga je nominovala dostupni su javno na Instagram stranici i biće korišćeni isključivo u marketinške svrhe kampanje putem digitalnih i offline medija. 

Da bi poklon bio validan, onaj koji nominuje treba da se javi putem inboxa biramzdravlje.rs profilu u roku 48h radi dostavljanja podataka profesora koji će imati pravo korišćenja spa vikenda.  

Ukoliko u roku od 7 dana od izbora imena i prezimena profesora kojem ide poklon, osoba koja nominuje nije u mogućnosti da nabavi kontakt, Organizator zadržava prava da izabere novu osobu putem random picker aplikacije Simpliers.  

Ukoliko profesor/ka odbije da iskoristi poklon, isla pastile i  Instagram  biramzdravlje.rs  imaju pravo da odaberu nasumično novu osobu putem random picker aplikacije Simpliers. 

Poklon nije moguće preneti na drugu osobu na korišćen 

Vaučer za SPA vikend se dostavlja poštom profesoru/ki koji ga je dobio kao poklon. Nepredviđena kašnjenja pri dostavi pošiljke, prouzrokovana višom silom ili radom kurirske službe/pošte nisu odgovornost Organizatora, ali Organizator će se svakako pobrinuti da poklon paketi stignu u što kraćem roku.  

Organizator nije odgovoran za bilo kakvu štetu i/ili posledice uzrokovane dostavom ili korišćenjem poklona.  

 

OPŠTE ODREDBE  

Salveo d.o.o. obaveštava sve učesnike u darivanju, da isto ima isključivo zabavni karakter, da se učešće ni na koji način i ni pod kojim uslovima, posredno ili neposredno ne naplaćuje, niti je učestvovanje u darivanju uslovljeno bilo kakvim materijalnim davanjem ili činom od strane osobe koja na darivanju učestvuje.  

Brend isla® pastile i Instagram profil biramzdravlje.rs podržavaju otvorenu komunikaciju, ali ni na koji način ne podržavaju govor mržnje niti neprimerene komentare, te će isti biti obrisani.  

Kompanija Instagram ni na koji način nije uključena u pripremu i realizaciju ove aktivacije i ne snosi nikakvu odgovornost za istu. 

 

Molimo da pažljivo pročitate ova pravila pre nego što uzmete učešće, a pre nego što nastavite, trebalo bi da odštampate ili sačuvate kopiju ovih pravila za svoju arhivu.  

Učestvovanjem u ovoj aktivaciji smatra se da je svaki učesnik/ca pročitao/la ova pravila, da ih je razumeo/la u celosti i dao/la saglasnost za sledeće:  

Obavešten/a sam da se moji lični podaci, kao što su ime i prezime i ime i prezime profesora/ke će se koristiti za potrebe promocije kampanje i informisanja profesora o nominaciji. 

Kontakt telefon i e-mail adresa, prikupljaju isključivo zbog identifikacije dobitnika i uručenja poklona. Takođe sam obavešten/a o svom pravu da svoj pristanak na davanje ličnih podataka opozovem, kao i svojim pravima u slučaju nedozvoljene obrade. Pristajem da budem kontaktiran/a od strane Salveo d.o.o. u vezi sa ovom aktivacijom. 

Potvrđujem da sam upoznat/a sa pravom Organizatra da pri realizaciji ove aktivacije ne prihvati ili ukloni sve komentare, tekstove, zapise, fotografije, videa i druge materijale koje po svom nahođenju smatra neprihvatljivim, zbog toga što nisu u skladu sa propisima (biće uklonjene poruke koje se dovode u vezu sa: nasiljem, pozivanjem na nasilje, nacionalnu, versku, rasnu ili bilo koju drugu vrstu netrpeljivosti i koje nisu u skladu sa internom politikom promovisanja brenda – dovođenje brenda u lošu konotaciju, itd.).  

Na ovaj način, a budući da dobrovoljno dajem sve podatke i odobravam postavljanje svih materijala na BZ društvenim mrežama, potvrđujem da Salveo d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju zloupotrebe materijala kao i da Salveo d.o.o. nije odgovoran za štetu koja mi može nastati usled (zlo)upotrebe podataka koje ostavljam ovim putem.  

 

U slučaju spora, isti će se rešavati pred Privrednim sudom u Beogradu, a primenjivaće se pravo Republike Srbije.  

 

U Beogradu, dana 1.9.2024.